Helló! A TransferWise elérhető magyarul is

Wise
28.07.16
1 minute read

Örömmel értesítünk, hogy néhány hét tesztidőszak után, a TransferWise mostantól magyar nyelven is elérhető.

A magyar fordítás egy közös munka eredménye, amelyben nagy részt vállaltak azok az ügyfeleink, akik a legjobban ismerik a termékünket. A magyar nyelvű honlap nagyszerű bizonyítéka annak, mire vagyunk képesek együtt. A TransferWise Magyarország egy közösség, amely képes újraírni a régi banki szabályokat, lehetővé téve ezzel a tisztességes nemzetközi utalásokat. Most ez a mozgalom végre eljuthatott a magyar nyelvű emberekhez is szerte a világon.

A magyar nyelv a spanyol, olasz, francia és portugál mellett most csatlakozik a TransferWise honlapon elérhető támogatott nyelvekhez.

Hogyan állítható be a magyar nyelv a TransferWise-on?

Csak kattints a profil beállításokra, és válaszd ki a magyar nyelvet.

Ha segítségre van szükséged, csak vedd fel velünk a kapcsolatot. A TransferWise ügyfélszolgálata örömmel áll a rendelkezésedre.

Hálás köszönet

Külön köszönettel tartozunk Peter, Mihaly, Péter, Győző, Katalin, Balázs Ferenc, Norbert, Matyas, Júlia, Richard, Réka, Kata, János, Ferenc magyar ügyfeleinknek, akiknek nagy része volt abban, hogy a magyar nyelvű honlap most bevezetésre kerülhetett.

Wise is the smart, new way to send money abroad.

Find out more
News

Wise Platform Mission update Q2 2022

It has been another exciting quarter for Wise Platform, an ever-growing part of our offering at Wise, which brings the power of the Wise payment rails to...

Wise
11.07.22 5 minute read
News

Moving money to Ukraine

(Ukrainian translation below) We’re working hard to continue improving our product in Ukraine. While it’s become a bit harder to operate in the region, we’ve...

Wise
18.03.22 3 minute read

Tips, news and updates for your location