Helló! A TransferWise elérhető magyarul is

Wise

Örömmel értesítünk, hogy néhány hét tesztidőszak után, a TransferWise mostantól magyar nyelven is elérhető.

A magyar fordítás egy közös munka eredménye, amelyben nagy részt vállaltak azok az ügyfeleink, akik a legjobban ismerik a termékünket. A magyar nyelvű honlap nagyszerű bizonyítéka annak, mire vagyunk képesek együtt. A TransferWise Magyarország egy közösség, amely képes újraírni a régi banki szabályokat, lehetővé téve ezzel a tisztességes nemzetközi utalásokat. Most ez a mozgalom végre eljuthatott a magyar nyelvű emberekhez is szerte a világon.

A magyar nyelv a spanyol, olasz, francia és portugál mellett most csatlakozik a TransferWise honlapon elérhető támogatott nyelvekhez.

Hogyan állítható be a magyar nyelv a TransferWise-on?

Csak kattints a profil beállításokra, és válaszd ki a magyar nyelvet.

Ha segítségre van szükséged, csak vedd fel velünk a kapcsolatot. A TransferWise ügyfélszolgálata örömmel áll a rendelkezésedre.

Hálás köszönet

Külön köszönettel tartozunk Peter, Mihaly, Péter, Győző, Katalin, Balázs Ferenc, Norbert, Matyas, Júlia, Richard, Réka, Kata, János, Ferenc magyar ügyfeleinknek, akiknek nagy része volt abban, hogy a magyar nyelvű honlap most bevezetésre kerülhetett.


This publication is provided for general information purposes only and is not intended to cover every aspect of the topics with which it deals. It is not intended to amount to advice on which you should rely. You must obtain professional or specialist advice before taking, or refraining from, any action on the basis of the content in this publication. The information in this publication does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its affiliates. Prior results do not guarantee a similar outcome. We make no representations, warranties or guarantees, whether express or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money for here, there and everywhere

Find out more

Tips, news and updates for your location