EUR Ve GBP Doğrudan Tahsilatları İle Tanışın

Lars Trunin

Şimdi Avrupa'daki faturaları ve abonelikleri doğrudan Wise hesabınızdan ödemek için doğrudan tahsilat oluşturabilirsiniz. En iyi tarafı ne mi? Size bir kuruş maliyeti olmayacak.

Doğrudan tahsilat nedir?

Bir servise abone olduğunuzda, doğrudan tahsilatla ödeme yapmak genellikle daha kolaydır. Yani, bu şirketler siz parmağınızı kaldırmadan doğrudan hesabınızdan para çekebilir.

İster şimdi Avrupa'da yaşayın veya isterseniz bir zamanlar Avrupa'yı ev bilmiş olun, faturalarınızı hâlâ oranın yereli gibi ödeyebilirsiniz. Fransa'daki telefon faturası, İngiltere'deki elektrik faturası veya İspanya'daki öğrenci kredisi, yalnızca birkaç kolay adımda tek bir Wise hesabınızdan ödenebilir.

Neden doğrudan tahsilatı Wise ile kullanmalı?

Çünkü doğrudan tahsilatlar harikadır! Tamam, o kadar heyecan verici değiller, ama işler arka planda ilerlerken hayata devam etmenizi sağlarlar. Daha kullanışlı olan şey ise uluslararası yaşam tarzınızı tek bir hesaptan yönetebilmenizdir. Yani, bu doğrudan tahsilatları ödemek için yabancı bir hesap açmanıza gerek yoktur.

Wise hesabınızla yapabilecekleriniz:

  • Hangi doğrudan tahsilatın etkin olduğunu kontrol edebilmek
  • Hesabınızdan doğrudan tahsilat yönetebilmek
  • Doğrudan tahsilatlarınızı finanse etmek için 50+ fazla para biriminde oto-çevrim
  • Gelen ödemeler için bildirim almak
  • Bakiyeniz azaldığında bildirim almak

Endişelenmeyin, bakiyenizde yeteri kadar para yoksa ve doğrudan tahsilat geri dönerse, sizi ücretlendirmeyiz — çünkü bu herkesin başına gelebilir.

Kurumsal hesabınızdan da birkaç adımda doğrudan tahsilat oluşturabilirsiniz.

GBP ve EUR bakiyenizden nasıl doğrudan tahsilat ayarlayabilirsiniz?

Bir şirketle bir sözleşme yaptığınızda, bu şirket kendisine doğrudan tahsilatla ödeme yapılmasını isteyebilir. Bu, onlara Wise hesap bilgilerinizi vermeniz gerektiği anlamına gelir. Bu çevrimiçi veya daha büyük bir formun parçası olabilir.

Her durumda, Wise hesap bilgilerinizi GBP ve EUR bakiyelerinize dokunduğunuzda bulabilirsiniz. Henüz bir GBP veya EUR bakiyesi açmamışsanız, hesap bilgileri edinin düğmesine tıklayarak bakiye açın — bu bilgiler EUR için "BE" 'ile başlayan hesap bilgileridir. Sonra bunları ödeme yapmak istediğiniz şirketle paylaşın. İşte bu kadar, gerisini biz halledeceğiz..

Neden doğrudan tahsilatı piyasaya sürüyoruz?

Wise'ı en başta yurt dışına para gönderen insanlar için ürettik. O günden beri altı milyondan fazla insana yalnızca para göndermesi için değil ayrıca 40+ para biriminde para tutması ve dünya çapında ödemeler alması için de yardımcı olduk. Wise kartı ile de bir yerel gibi yaşamak da iyice kolaylaştı; çünkü insanlar yurt dışında harcama yaptıklarında gerçek döviz kurunu kullanıyorlar.

Ne var ki, kısa zaman içinde müşterilerimizin gerçekten bir yerel gibi yaşamasında eksik olan bir şeyin olduğunu öğrendik. Doğrudan tahsilatlar başlasın!

Şimdi ne olacak?

Taş yuvarlansın, yosun tutmasın. GBP ve EUR para birimlerinde doğrudan tahsilatları piyasaya sürüyoruz. Yani BK ve Eurozone'daki fatura ve abonelik ödemelerinin tümünü tek bir hesaptan yapabilirsiniz.

Diğer ülke ve para birimleri için de doğrudan tahsilatları piyasaya sürmek için çok çalışıyoruz.

Doğrudan tahsilatın nasıl yapılacağını öğrenin veya doğrudan tahsilat yapmaya başlamak için hesabınıza giriş yapın.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more
News

Kami memperbarui biaya kami

Kami meninjau biaya-biaya kami secara rutin untuk mencerminkan biaya sebenarnya dalam memindahkan uang Anda, sehingga Anda tidak perlu membayar lebih daripada...

Wise
07.05.24 3 minute read
News

We’re updating our fees

This blog post is to update our customers about changes in price and is not a marketing communication. We regularly review our fees to reflect the real cost...

Wise
03.05.24 3 minute read

Tips, news and updates for your location