Türkiye'ye Para Yollamanın Akıllı Yolu

Wise

Türkiye'ye hâlâ banka ya da komisyoncu aracılığıyla mı para gönderiyorsunuz? Şimdi para göndermenin daha akıllı ve ucuz bir yolu var.

Eğer Türkiye'ye para gönderiyorsanız, banka veya komisyoncunuzla karşılaştırıldığında Wise kullanmak size önemli miktarda tasarruf yaptırabilir.

Çünkü, Wise paranızı çevirirken reel piyasa kurunu kullanır. Bankalar, PayPal ve komisyoncular dâhil olmak üzere diğer sağlayıcılar genellikle bu kura fiyat koyarak masraf arttırırlar. Koyulan bu fiyat sizin maliyetinizi yükseltir; çünkü bu fiyata kendilerinin sizden alacağı ücret de dâhildir.

Wise daha ucuz ve şeffaftır. Bu yüzden altı milyondan fazla müşteri bize katıldı ve tasarruf etmeye başladı. 2020'de tasarruf etmek için yapabileceğiniz en kolay şey bu olacak.

Başlamak için bilmeniz gerekenler işte burada.


Wise nasıl çalışır?

  • Transferlerimiz hızlı, adil ve düşük maliyetlidir – aşağıdaki hesaplayıcımızdan fiyatlarımızı kontrol edin.
  • Her zaman reel döviz kurunu alırsınız. Verdiğimiz kura asla fiyat koyup gizli masraf eklemeyiz.
  • wise.com internet sitesinden veya iOS ve Android uygulamalarımızdan lira banka hesaplarına transfer yapabilirsiniz.
  • Çoklu döviz hesabımız birden fazla para biriminde para tutmanızı ve istediğiniz zaman paranızı çevirmenizi sağlar.

Kaydolmak için hazır mısınız? Ücretsiz hesabınızı oluşturun veya hesaplayıcımızda transferinizin maliyetini görün.

Türkiye'ye ilk transferinizi yapmak konusunda daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Dememiz o ki, ister kendi hesaplarınız arasında para taşıyın, ister ailenize veya arkadaşlarınıza para gönderin, isterseniz de gider faturalarınızı ya da işletmenizin faturalarını yönetin, Wise size zaman ve para tasarrufu sağlayacak ve süreci çok daha kolay bir hale getirecek.

Ayrıca, sorun ve bankacılık ücreti olmadan ödeme almanızı, para birimlerini ve uluslararası kurumsal transferlerinizi yönetmenizi sağlayan Wise çoklu döviz hesabına da kaydolabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı davet etmek de isteyebilirsiniz. Neden mi? Davet edilen üç arkadaşınız 200£ (veya bize gönderilen paranın eş değerinin) üzerinde bir transfer yaparsa, 50£ (65$) ödül kazanırsınız.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more
Landing pages

โอนเงินกลับไทย ให้ล้ำกว่าที่เคย

ถ้าคุณยังโอนเงินกลับไทยด้วยวิธีเดิมๆ ผ่านธนาคารหรือโบรคเกอร์ เราอยากบอกว่า มันมีวิธีที่ถูกและดีกว่าให้คุณได้ลองนะ Wise จะช่วยให้การโอนเงินกลับไทยถูกลง...

Wise
15.01.20 1 minute read
Landing pages

วิธีการที่จะช่วยให้คุณส่งเงินจากอังกฤษกลับไปยังประเทศไทยได้ง่ายมากขึ้น

คุณยังคงใช้ธนาคารหรือนายหน้า ในการส่งเงินไปยังประเทศไทยอยู่รึเปล่า? Wise เป็นอีกหนึ่งตัวเลือก ที่จะช่วยให้คุณส่งเงินปอนด์...

Wise
04.09.18 1 minute read

Tips, news and updates for your location