Et merke for alle: Wise avduker en ny modig look

Wise
  • Wise har netop afsløret et komplet visuelt makeover med en frisk grøn farvepalet

  • Vores nye udseende indeholder en ny fed skrifttype, billeder og universelle symboler, så vi kan kommunikere med alle, hvor som helst og når som helst

Wise startede ud med en simpel mission - at rive et klodset, uigennemsigtigt og dyrt system ned. I dag har over 16 millioner kunder, der har sluttet sig til os. Wow.

Men nu tager vi skridtet videre. Vi tager til flere steder og tilbyder det til flere mennesker. Vi skaber verdens mest internationale konto. En konto til alle, overalt.
I dag lancerer vi derfor vores nye brand. Inspireret af dig og alle de steder, hvor du er på vej hen.

Mød vores nye brand

Wise kan bruges i 170 lande. Du kan sende, bruge og modtage som en lokal næsten overalt. For os betyder det at være lokal på en global skala. Vi imødekommer de lande og kulturer vi servicerer, og ikke blot afspejle dem.
Siden Wise startede, har vi skabt afgørende ændringer i en forældet branche og kastet lys over skjulte gebyrer. Første skridt var at genfinde glæden ved at forandre. Vi skabte derfor et brand, der bevidst er anderledes.

Farvel til det blå, hej til grøn

Vores nye udseende er inspireret af de millioner af mennesker og virksomheder, der bruger Wise i dag. Det er inspireret af globale valutaer, sprog, alfabeter og steder fra hele verden og indfanger vores kunders energi og dynamik.

Vi er gået all in på vores grønne konto farve sammen med et sæt kraftige sekundære farver, der er inspireret af verden omkring os. Fra blå til pink og en levende frisk orange farve - den nye palet indfanger spændingen ved en verden, der venter på at blive udforsket.

Vores nye kraftige skrifttype, billedmateriale og universelle symboler er alle designet til at gøre Wise-kundeoplevelsen ensartet, uanset hvor du sender, bruger og modtager fra. Med et look, der fungerer overalt, er vi et skridt nærmere penge uden grænser.

Læs mere

Vi har også genopdaget vores stemme. En stemme, der vil hjælpe os med at finde de rigtige ord til at tale til alle, overalt, hver eneste gang. Ja til yen. Vind med won.
Og så er der vores gobeliner. En sammensmeltning af farver, billeder og tekstur. De er en fejring af mennesker, steder og kultur, lavet ved at nærstudere penge og billeder fra de steder, vi servicerer.

Going places

Det var en kort introduktion til vores nye brand. Et brand, der hjælper dig med at komme vegne. Et brand, der skal sætte gang i det næste kapitel af Wise og inspirere dig til at deltage i vores mission.

Udforsk det nye udseende

Om Wise

Wise er en global teknologivirksomhed, der udvikler den bedste måde at flytte penge rundt i verden på. Med en Wise-konto kan folk og virksomheder have over 50 valutaer, flytte penge mellem lande og bruge penge i udlandet. Store virksomheder og banker bruger også Wise-teknologien; et helt nyt internationalt betalingsnetværk, som en dag vil give penge uden grænser til alle, overalt. Uanset hvordan du bruger platformen, er Wise på en mission for at gøre dit liv lettere og spare dig penge.

Wise er grundlagt af Kristo Käärmann og Taavet Hinrikus og blev lanceret i 2011 under det oprindelige navn Wise. Virksomheden er en af verdens hurtigst voksende, rentable teknologivirksomheder og er noteret på London Stock Exchange under navnet WISE.

16 millioner mennesker og virksomheder bruger Wise på verdensplan, som hver måned behandler grænseoverskridende transaktioner for 9 mia. pund sterling og sparer kunderne for ca. 1,5 mia. pund om året.


*Se vilkår for bruk og produkttilgjengelighet for ditt område eller besøk Wise-gebyrer og -priser for den mest oppdaterte informasjonen om priser og gebyrer.

Denne publikasjonen er ment for generelle informasjonsformål og utgjør ikke juridisk, skattemessig eller annen profesjonell rådgivning fra Wise Payments Limited eller dets datterselskaper og tilknyttede selskaper, og den er ikke ment som en erstatning for å innhente råd fra en finansiell rådgiver eller annen profesjonell.

Vi gir ingen garantier eller erklæringer, enten uttrykte eller underforståtte, om at innholdet i publikasjonen er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert.

Penger uten grenser

Lær mer

Tips, nyheter og oppdateringer for ditt område